Een hoogwaardige CFO langdurig betrokken, fulltime beschikbaar en tegen een vast laag maandtarief.

Dát is wat Parttime CFO voor u als MKB-ondernemer kan betekenen.

Uit het werkveld kreeg Parttime CFO oprichter Arnoud Griffioen van MKB-ondernemers regelmatig de vraag of er een mogelijkheid was om wél de kennis van een finance professional te gebruiken maar dan zónder de hoge loonkosten. Vanuit deze vraag heeft Parttime CFO het levenslicht gezien.

Veel organisaties hebben een goede boekhouder of administrateur die zijn of haar zaken goed op orde heeft. Toch kan het zijn dat zij niet die specifieke kennis en expertise hebben die een financieel directeur wel heeft. Alleen is in een MKB-onderneming een fulltime CFO niet altijd noodzakelijk.

Vandaar dat u nu de optie heeft om een Parttime CFO bij u onderneming te betrekken. Deze is 24/7 bereikbaar en (twee)wekelijks een dag(deel) bij u op de zaak. Zo krijgt u voor een vast bedrag per maand een hoogwaardige CFO ter beschikking wanneer u het nodig acht. Hierdoor bent u een stuk minder afhankelijk van dure externe adviseurs zoals accountants.

Al onze parttime CFO’s hebben een gespecialiseerde financiële ervaring. De meesten zijn registercontrollers of registeraccountants met een bewezen staat van dienst als financieel directeur, CFO of controller bij minimaal twee grote ondernemingen. Dit helpt bij besprekingen met externe financiers, zoals banken, zij krijgen zo meer zekerheid omdat er een goede financial in huis is. Ook hebben we de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd dat, indien gewenst, ingezet kan worden.

De filosofie van Parttime CFO is dat toegevoegde waarde pas echt geleverd wordt als een parttime CFO langdurig bij uw onderneming betrokken is. Daarom selecteren we de financiële professional zorgvuldig, zodat deze past bij uw manier van werken en bedrijfscultuur. Zo committeren onze CFO’s zich dan ook voor langere tijd aan uw bedrijf.

Bekijk hier de mogelijkheden