Waarom een parttime financieel directeur?

Uit het werkveld kreeg Parttime CFO oprichter Arnoud Griffioen van MKB-ondernemers regelmatig de vraag of er een mogelijkheid was om wél de kennis van een finance professional te gebruiken maar dan zónder de hoge loonkosten.

Lees verder!

Parttime CFO wenst u een geweldig 2019

De overgang naar een nieuw jaar is voor veel mensen het begin van een nieuwe periode met veranderingen. De rijksoverheid grijpt de jaarovergang ook aan om allerlei nieuwe wet- en regelgeving voor de samenleving in te voeren. Zowel privé als zakelijk raken dergelijke veranderingen u. Een nieuw jaar is ook het moment voor goede zakelijke voornemens. Onze Parttime CFO’s staan klaar om u en uw onderneming te ondersteunen.

Lees verder!

What to expect from a parttime CFO

In dit artikel wordt door Pamela Wasley (CEO) van Cerius Executives ingegaan op wat u kunt verwachten van een Parttime CFO. Cerius Executives is een recruitment firm voor zowel grote als kleine ondernemingen. Klik hier voor het artikel Wilt u meer informatie over wat Parttime CFO voor uw onderneming kan betekenen, dan kunt u vrijblijvend…

Lees verder!

Gaat het goed met het MKB? Of is er een crisis gaande?

Arnoud Griffioen van Parttime CFO praat accountants bij tijdens de SRA BiZ-dag op 29 juni 2017 in Vianen. De verkeerslichten voor een groot aantal bedrijfstakken staat op groen: ondernemers genereren meer omzet, de winsten stijgen en de kasstromen zijn goed. Maar is er toch een sluimerende ‘crisis’ die op de loer ligt?

Lees verder!

Blue Ocean denken voor financials

De hedendaagse finance professional moet niet alleen verstand hebben van verslaggevingsregels, belastingwetgeving, bankconvenanten en debet en credit, maar ook van strategische waardecreatie en branding. De rekenmachine kan weg, moderne theorieën over waardecreatie komen uit de kast.

Lees verder!